Akkülah Group Yeni Şirket Merkezi Açılışı Yapıldı

Akkülah Group Yeni Şirket Merkezi Açılışı Yapıldı

Karaman’da İnşaat Sektörünün Yenilikçi Firmasından Şirket Merkezi Yeniliği

Akkülah Group Karaman’da sektöründe 26 yıldır Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan şirket merkezinde hizmet vermekte idi.

Turkuaz Projeleri ile Urgan’da yoğunlaşan çalışmalar ve yeni şirket merkezi gereksinimi ile şirket merkezi, Urgan Mahallesi 3030 nolu sokakta Turkuaz City adresine taşındı.

Yeni şirket merkezi açılışı ve yeni yaşam alanı Turkuaz VİP Projesinin tanıtım kokteyli; 26 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 14.00’te Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karman Milletvekilleri Sayın Selman Oğuzhan Eser ve İsmail Atakan Ünver, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, CHP İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, AK Parti İlçe Başkanı Murat Öztürk, daire müdürleri, Karamanlı sanayici ve iş insanları, çözüm ortakları, projelerde konut sahibi olan müşterilerin ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Akkülah Group tarafından yapılan açıklamada;

“Açılışımıza katılım sağlayan tüm misafirlerimize, katılım sağlayamayan ve bizleri gerek bizzat arayarak gerek çiçek göndererek onure eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.
Şirket Merkezimizi; size en güzel şekilde hizmet edebilmek için 500 m2 kapalı alanda modern kurumsal yapı anlayışı ile tasarladık. Projelerimizin gerek yapım aşaması gerek satış ve teslimat gerekse satış sonrası hizmetler gibi bir çok alanında profesyonelleşmiş personelimiz; bölümlenmiş departmanlarımızda, geniş ve ferah mekanımızda sizleri bekliyor.

“Sektörde Güvenin Sembolü” anlayışı ile çıktığımız bu yolda Güzide Şehrimiz Karaman için hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Yıllardır sürdürmekte olduğumuz kaliteli hizmet anlayışımızı; Halı Saha Projemiz, Öğrenci Yurtları Projemiz ve Konut sektöründe attığımız vizyoner ve kararlı adımlarla her zaman bir adım ileriye taşımayı başardık. Yapmış olduğumuz bir çok projenin yanında; Toplu Konut ve Yaşam Projelerinin başında gelen Turkuaz 1 (Yenişehir), Turkuaz 2 (Gölyeri), Turkuaz 3 (Tower), Turkuaz 4 (Garden), Turkuaz 5 (Yenişehir) ve Karaman için ilk tatil köyü konseptinde hazırlanan Turkuaz City Projelerimizi tamamlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. İnsan mutluluğuna odaklı projelerimiz; yeşile verdiğimiz önem, sosyal yaşam alanları ve bir çok yenilikçi özellikleriyle sizi, ailenizle birlikte mutluluğa, huzurlu yaşama kavuşturuyor. Karaman’da konut sektöründe ilklerin öncüsü olan firmamız; Ultra Lüks Yaşam konseptiyle bezenmiş yepyeni bir projeyle size yeni yaşamın anahtarlarını sunuyor. Temmuz 2021’de temelleri atılan TURKUAZ VİP; yeşillerin içerisinde bol oksijenli bir hayatın yanı sıra Yüzme Havuzu, Çocuk Oyun Parkı, Aletli Jimnastik Parkı, Voleybol ve Basketbol Sahası, Dev Satranç, Mesire ve Barbekü Alanları, Kamelyalar, Açık ve Kapalı otoparkları ve yenilikleriyle size bir konuttan öte bir yaşam alanının kapılarını aralıyor.
Turkuaz Vip Projemizin tanıtım kokteyli 03 Eylül 2021 Cuma gününe kadar devam edecektir. Projemizin maket çalışmasını yerinde inceleyerek tanıtım kataloglarımızı şirket merkezimizden temin edebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Akkülah Group olarak yeni projelerimizle Karaman halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” Denildi.

Firma Bilgileri
AKKÜLAH GROUP
Urgan Mahallesi 3030.Sk. Turkuaz City No: 6/B-A Merkez / Karaman
Tel: 0338 213 55 80 – 0338 213 47 08 Gsm: 0 533 254 76 76
www.akkulah.com.tr
 

Akkülah Group Yeni Şirket Merkezi Açılışı

Akkülah Group Yeni Şirket Merkezi Açılışı

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber