Akkülah İnşaat'tan Turkuaz City İle Hayal Gibi Proje

Akkülah İnşaat'tan Turkuaz City İle Hayal Gibi Proje

Akkülah İnşaat, gerçekleştirdiği anahtar teslim projeler ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, Karaman’ın mimari açıdan zenginleşerek güzelleşmesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Bununla birlikte Karaman’ın kalkınmasını sosyal bir sorumluluk olarak gören Akkülah İnşaat Turkuaz City projesiyle şehrin konut ve site anlayışına farklı bir bakış açısı getiriyor.
 
Mülkiyeti Akkülah İnşaat’a ait 33bin metrekare arsa üzerine zengin sosyal donatılarıyla kurulacak olan Turkuaz City projesi ticari alanlar, konutlar, özel konutlar ve villalar ile ezber bozan bir uydu kent perspektifinde hazırlanmış Karaman’ın ilk ve tek modern karma projesi.
 
“Şehirde yaşayanlar şehrin kalkınmasına, gelişmesine ellerinden geldiğince katkı sağlamalıdır.” Düsturu ile hareket eden Akkülah İnşaat, tatil köyü konseptiyle tasarladığı yeni projede açık, kapalı yüzme havuzları, spa, aqua park, hayvanat bahçesi, site barbekü ve mesire alanı, helikopter pisti, işyerleri, etüt ve kreş merkezi, kuaför, restoran gibi alanlara yer veriyor. Proje, site dış görünümünden, iç mimari uygulamalarına kadar ailelerin hayallerini süsleyen bir yaşam alanı sunuyor.
 
Firma yetkilileri şu açıklamada bulundular; “İnsana verdiğimiz değer sözüyle çıktığımız yolda müşterilerimizin ve çocuklarımızın ayrıcalıklı alanlarda yaşamalarını amaçlanarak, insan mutluluğu odaklı düşünülmüş Turkuaz City projemizin 1. etabını 30 Ocak 2017 tarihinde avantajlı lansman fiyatlarıyla satışa sunacağız.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber