Aksaray Belediye Başkan Dinçer, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Aksaray Belediye Başkan Dinçer, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Galericiler Sitesinde sıcak asfalt öncesi başlatılan zemin hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Galericiler Sitesinde sıcak asfalt öncesi başlatılan zemin hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dinçer, alt yapısı tamamlanan güzergahta sıcak asfalt seriminin yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, yoğun çalışma mesai arasında bulduğu her fırsatta belediye tarafından yürütülen hizmet sahalarını inceliyor. Çalışmaların fiziki ilerlemeleri ve son durumunu bizzat yerinde gören Başkan Dinçer, Hacılar Harmanı Mahallesi Galericiler sitesi 5730 No’lu sokakta başlatılan asfalt öncesi zemin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Galericiler sitesi bağlantı yolunda 1 kilometrelik güzergah boyunca pmt serimine başladı.

Yapılan yolun 20 metre genişliğinde olacağını belirten Başkan Dinçer, “Galericilik yapan esnaflarımız bu yolun yapılması ile ilgili bizden talepleri olmuştu. Bizde alt yapısı çalışmalarının tamamladığımız bu bölgede çalışmalara başladık. Bu güzergah aynı amanda imar planımız içerisinde bulunuyor.

Şuan yol güzergahımızda bulunan enerji nakil hatlarını yerlerini değiştirdik. Pmt serimine başladık. Yarın itibariyle sıcak asfalt seriminine başlayarak yolumuzu tamamlayacağız ve tekrar trafiğe açacağız” dedi.

Başkan Dinçer, çalışmaları incelediği sırada karşılaştığı galerici esnaflarıyla sohbet etti. Esnaflar, çalışmalardan dolayı Başkana teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Galericiler sitesinden sonra Su Kanalizasyon Müdürlüğünün Yeni Mahallede sınırları içinde yürüttüğü kanalizasyon şebeke hattı çalışmalarını da inceledi. Başkan Dinçer, gerçekleşen çalışma ile Yeni mahallenin ve E-90 karayolu üzerindeki ticarethanelerin kanalizasyon ihtiyaçları karşılanacağı gibi bu bölgenin atık sularının 11 nolu atık su terfi merkezine bağlantısının sağlanmış olacağını bildirildi.
 

baskan-dincer-asfalt-calismalarini-yerinde-inceledi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber