Aksaray Belediyesi İçme Suyu Şebeke Hat Çalışmaları Devam Ediyor

Aksaray Belediyesi İçme Suyu Şebeke Hat Çalışmaları Devam Ediyor

Aksaray Belediyesi, imara açılan mahallelerde alt yapı eksikliklerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Laleli Mahallesi 4457 numaralı sokakta yeni açılan yollara içme suyu şebeke hat çalışması başlattı.

Şehrin alt yapı eksikliğini gidermek için başlatılan çalışmalar kapsamında Laleli Mahallesinde imara açılan yollara 140’lık polietilen borular döşendi.

Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer alt yapı çalışmalarının şehrin geleceği için çok önemli olduğunu belirtti Başkan Dinçer açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; “Kent genelinde imara açılmış sokak ve caddelerin yanı sıra farklı mahallelerde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.  Kış mevsimi öncesinde çalışmalarımıza hız kazandırıp vatandaşlarımızın olası mağduriyetini önlemek istiyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber