Aksaray Belediyesi'nden Kaçak Yapıya Geçit Yok

Aksaray Belediyesi'nden Kaçak Yapıya Geçit Yok

​​​​​​​Aksaray Belediyesi, kaçak yapılarla ilgili mücadelesini büyük bir kararlılıkla sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi, kaçak yapılarla ilgili mücadelesini büyük bir kararlılıkla sürdürüyor. Aksaray Belediyesi ekiplerince tespit edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarıların ardından kontrollü bir şekilde yıkılıyor.

Planlı bir kent inşa etmek için büyük bir çaba gösteren Aksaray Belediyesi, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve şehrin kimliğine zarar veren kaçak yapılarla mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Laleli Mahallesinde bulunan 32 adet kaçak yapının yıkım işlemini gerçekleştiren Belediye ekipleri bugün Yunus Emre, Zafer ve Cumhuriyet Mahallelerinde tespit ettiği 16 adet kaçak yapının yıkım işlemini gerçekleştirdi.

Kaçak yapılarla mücadelede kararlı olduklarını belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, ''Şehrimizdeki kaçak yapılaşma sonucunda kalitesiz ve güvenilirliği olmayan yapılar, insan yaşamını büyük oranda tehdit ediyor. Bizim önceliğimiz, insanlarımızın en güvenli şekilde yaşamasıdır. Vatandaşlarımızın can güvenliğini tehdit edecek hiçbir yapıya izin vermiyoruz, vermeyeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne, kararlılıkla ve titizlikle kaçak yapı meselesini çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. İmara aykırı yapılarla ilgili gereken yasal uyarı ve hukuki sürecin ardından, tek tek yıkımlarını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızı kaçak yapı konusunda duyarlı davranmaya davet ediyorum." Dedi.

4-010.jpg

3-030.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber