Aksaray Belediyesi'nden Peyzaj Çalışmaları

Aksaray Belediyesi'nden Peyzaj Çalışmaları

Özellikle Karasu Kavşağındaki ‘Aksaray’ yazısı ile diğer kavşak noktalarının dekoratif süslemeler, vatandaşlardan tam not aldı.

Aksaray Belediyesi modern ve yaşanabilir bir şehir oluşturmak için pek çok farklı alanda çalışıyor. Özellikle şehir girişlerinde yer alan kavşak noktaları ile refüjlerin güzel bir görünüm kazanması için dekoratif saksılar yerleştiren Belediye ekipleri, mevsimlik ve süs bitkileri kavşak noktalarına hoş bir görünüm kazandırdı.

Park ve bahçelerin düzenlenmesi, yeni yeşil alanların oluşturulması, şehir içi ve şehir giriş çıkışların yer alan kavşak noktalarının düzenlenmesi için çalışma yürüten Aksaray Belediyesi Pak ve Bahçeler Müdürlüğü, mevsimlik çiçek dikim çalışmalarına hız verdi.

Şehir girişlerinde yer alan kavşak noktaları ile birlikte şehir merkezinde önemli güzergâhlardaki kavşaklarda çalışma yürüten Aksaray Belediyesi, Karasu Kavşağı, Ankara karayolu üzerindeki TOKİ Kavşağı, Ebulfez Elçibey Caddesi Kafeler Kavşağı, Atatürk Bulvarı üzerindeki çeşitli noktalara dekoratif saksılar yerleştirerek mevsimlik çiçeklerle süsleme yaptılar. Tasarımı Aksaray Belediyesine ekiplerine ait olan dekoratif süsleme saksıları şehre güzel bir kattı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehri giriş ve çıkışların güzel bir görünüm kazanması için bu çalışmayı yaptıklarını ifade etti. Başkan Dinçer, şehir merkezindeki kavşaklarda benzer çalışma yapılarak gece aydınlatması ile kavşak noktalarının rengârenk görünüme kavuşacağını bildirildi.

as5.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber