Aksaray Hastanesinde Ziyaret ve İncelemeler

Aksaray Hastanesinde Ziyaret ve İncelemeler

 Aksaray Valisi Ali Mantı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Aksaray İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan ve Hastane Başhekimi Prof.Dr. Hakan Bingöl’den bilgi alan Aksaray Valisi Ali Mantı poliklinik ve acil servisi gezerek incelemelerde bulundu.

Aksaray Devlet Hastanesinin Aksaray için ciddi bir değer olduğunu ifade eden Mantı, "Sağlık sektörü herkese dokunan bir sektördür. Yeni binasına taşınarak günde şu an için 5-6 bin hastaya hizmet veren hastanemizde birlik beraberlik içerisinde hizmet üreteceğiz. Aksaray’ımızın bu değerini hep birlikte korumalıyız." dedi.

Vali Mantı 400 yatak olarak 1. Kısmı hizmete giren ilave bölüm inşaatı devam eden hastanenin yoğun bakım üniteleri, ameliyathaneler, yeni doğan çocuk bakımı ve acil servis bölümlerini gezerek verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vali Mantı'nın Hastane Ziyareti

Vali Mantı'nın Hastane Ziyareti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber