Aksaray Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

Aksaray Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

Aksaray'da jandarma ekiplerinin bir ikamete düzenlediği operasyonda, 473 gram kubar esrar ve 39 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Aksaray'da jandarma ekiplerinin bir ikamete düzenlediği operasyonda, 473 gram kubar esrar ve 39 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltında.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri 2 şahsın kenevir yetiştirip esrar üretimi yaptığı bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri 2 şüphelinin bulunduğu ikamete operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınırken evde yapılan aramada 473 gram kubar esrar, 39 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber