Aksaray  Polisinden Kaçak Telefon Operasyonu

Aksaray Polisinden Kaçak Telefon Operasyonu

Aksaray'da 2 ayrı i yerine operasyon düzenleyen polis, 6 adet gümrük kaçağı telefon, 3 adet gümrük kaçağı saat ve 7 adet klonlanmış telefon ele geçirdi.

Aksaray'da 2 ayrı i yerine operasyon düzenleyen polis, 6 adet gümrük kaçağı telefon, 3 adet gümrük kaçağı saat ve 7 adet klonlanmış telefon ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray'da 2 ayrı telefoncu dükkanında kaçak telefon ticareti yapıldığı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçti. Adresleri belirlenen 2 ayrı dükkanı teknik ve fiziksel takibe alan KOM ekipleri, bir süre yapılan takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. 2 ayrı iş yerine eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 6 adet gümrük kaçağı telefon, 3 adet gümrük kaçağı saat ve 7 adet klonlanmış telefon ele geçirildi. Olayla ilgili Z.Ü. (25) ve S.C. (42) isimli şahıslar hakkında "5607 Sayılı Kanuna Muhalefet ve 5809 Elektronik Haberleşme Kanununa Muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber