Aksaray Trafiğine Bisikletli Çözüm

Aksaray Trafiğine Bisikletli Çözüm

Akıllı Bisiklet Yolu Projesi İçin Bisikletlerin Ve Ünitelerin Tanıtımı Yapıldı

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in trafik yoğunluğunu azaltacak, spora teşvik edecek projelerinden olan ‘’Akıllı Bisiklet Yolu Projesi’’ için bisikletler ve üniteler tanıtıldı.

Aksaray’da vatandaşlara bisiklet kullanma alışkanlığı kazandıracak olan Akıllı Bisiklet Yolu Projesi için geçtiğimiz günlerde ölçüm çalışmaları yapılmıştı. Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından hassasiyetle takip edilen proje de kullanılacak bisikletler ve üniteler firma yetkilileri tarafından sergilendi.

Aksaray Belediyesi sosyal tesisi bahçesinde projede kullanılacak bisikletlerin ve ünitelerin tanıtımında Belediye Başkanı Evren Dinçer’de bulundu. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Firma yetkililerinden kullanılacak bisikletler ve üniteler hakkında bilgi aldı.

Sağlıklı, güvenli, ekonomik, doğa dostu ve erişilebilirlik açısından da son derece kullanışlı bir ulaşım türü olan bisiklet kullanımının yaygınlaşması ile beraber; enerji tasarrufu, ulaşımda altyapı maliyetlerinin düşmesi, gürültü ve görüntü kirliliğinin azaltılması hedefleniyor. 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, bu tür kazanımların hayata geçmesi için Akıllı Bisiklet Yolu projesi üzerinde hassasiyetle durulduğunun altını çizdi.

7-003.jpg9-002.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber