Aksaray'da 150 Litre Sahte İçki Ele Geçirildi

Aksaray'da 150 Litre Sahte İçki Ele Geçirildi

Aksaray'da gerçekleştirilen operasyonda, sahte içki üretimi ve ticareti yapan bir şahıs yakalandı.

Aksaray'da sahte içki üretimi ve ticareti yapan bir şahsa yönelik gerçekleştirilen operasyonda 150 litre sahte içki ele geçirilirken, şüpheli gözaltına alındı.

Bilgilere göre, kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışmalar yapan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, bir şahsın sahte içki üretip ticaret yaptığı bilgisine ulaştı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle işbirliği yapan jandarma KOM ekipleri, D.A. isimli şahsı izlemeye aldı.
Şüphelinin hareketlerini teknik ve fiziksel olarak takip eden ekipler, 2 gün süren gözetim sonrasında yeterli delil ve bulguları elde ederek operasyon için harekete geçti. D.A. isimli şüpheli, ikametinde yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada, şişe ve bidonlarda 150 litre sahte içki bulundu. Sahte içkilere el konularak imha edilmesi için muhafaza altına alınırken, gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere Aksaray İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber