Aksaray'da Bir Hayırsever İmam Hatip Ortaokuluna Uygulama Camisi Yaptıracak

Aksaray'da Bir Hayırsever İmam Hatip Ortaokuluna Uygulama Camisi Yaptıracak

Aksaray'da bir hayırsever tarafından İmam Hatip Ortaokuluna uygulama camisi yaptırılacak.

Aksaray'da bir hayırsever tarafından İmam Hatip Ortaokuluna uygulama camisi yaptırılacak.

İş insanı Mehmet Coşkun tarafından yaptırılacak caminin protokolü Vali Hamza Aydoğdu, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve hayırseverin katılımıyla düzenlenen törenle imzalandı.

Törende konuşan Vali Aydoğdu, Coşkun'a teşekkür ederek, "Allah hayrınızı kabul etsin. Allah'ın bize verdiği sınırlı bir ömür var. Hepimiz bu dünyada vazifemizi yapıp gideceğiz. Ama bu tür yaptığımız hayırlar ve eserler kıyamete kadar bizim adımızı yaşatacak. Ne mutlu ki size böyle bir hizmete vesile oluyorsunuz." dedi.

Cemaleddin Aksaray-i Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bayram Demirtaş’ında hazır bulunduğu imza töreninde Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, hayırsever Mehmet Coşkun ile birlikte  protokolü imzalayan Vali Hamza Aydoğdu tamamlandığında ‘Hafızoğlu Camii’ adı verilecek Cemaleddin Aksaray-i Hafız İmam Hatip Ortaokulu Uygulama Tatbikat Caminin 500 kişi kapasiteli olacağını öğrencilerin uygulama yapacağı camide vatandaşlarında ibadetlerini yapabileceklerini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Kartal ise Aksaray-i Hafız İmam Hatip Ortaokulunda yapılacak uygulama camisine "Hafızoğlu Camii" adının verileceğini belirterek, 500 kişi kapasiteli camide vatandaşların da ibadetlerini yapabileceklerini dile getirdi.

hayirsever5.jpghayirsever2.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber