Aksaray'da Birliktelik Mesajı

Aksaray'da Birliktelik Mesajı

Esnafla Buluşan Başkan Dinçer: “Şehrimizi Ortak Akıl Ve İstişare İle Yönetiyoruz"

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer esnafla bir araya gelerek, istişarenin her zaman kazanç sağladığını belirterek, "Şehrimizi ortak akıl ve istişare ile yönetiyoruz" dedi.

Esnaflarla buluşarak çalışmaları ve projeleri değerlendiren Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, esnafın şehir ile ilgili önerilerini dinledi. Görüşmede bir konuşma yapan Başkanı Dinçer, "Bugün haftanın ilk günü sizlerle bir araya geldik. Biz şehrimize yapılacak her proje ile ilgili istişareye önem veriyoruz. Görüş, öneri ve taleplerinizi dinliyor, sizlerden gelen talepler doğrultusunda çözüm üretiyoruz" dedi.

Şehrin dört bir yanında devam eden projeler ile Kapalı Salı Semt Pazarı üzerindeki Güneş Enerji Santraline de değinen Başkan Dinçer, projenin başarısından bahsetti. Esnafla sohbet ortamında fikir alışverişinde bulunan Dinçer, programa katılan esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Aksaray'da Birliktelik Mesajı

Aksaray'da Birliktelik Mesajı

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber