Aksaray'da Büyük Operasyon

Aksaray'da Büyük Operasyon

Aksaray’da 8 Hırsızlık Suçundan Aranan ve 16 Yıl Hapis Cezası Bulunan Kadın Yakalandı

Aksaray'da, 8 ayrı hırsızlık olayına karıştığı ve hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Aysel G. (34), polisin titizlikle yürüttüğü bir operasyonla yakalandı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, suç ve suçluyla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Aysel G.'nin peşine düşen ekipler, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yaptıkları araştırmalar sonucunda şüphelinin Laleli Mahallesi'ndeki bir ikamette saklandığını belirledi. Bu bilgi üzerine hızla harekete geçen polis, belirlenen adrese düzenledikleri operasyonla Aysel G.'yi gözaltına aldı.

Yakalanan şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Burada yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen Aysel G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Aksaray'da Büyük Operasyon

Aksaray'da Büyük Operasyon

Aksaray'da Büyük Operasyon

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber