Aksaray'da Elektrik Panosunda Korkutan Patlama

Aksaray'da Elektrik Panosunda Korkutan Patlama

Aksaray'da elektrik dağıtım panosunda kısa devre sonucu yaşanan patlamalar paniğe neden oldu.

Aksaray'da elektrik dağıtım panosunda kısa devre sonucu yaşanan patlamalar paniğe neden oldu. Art arda onlarca kez yaşanan patlama bir vatandaş tarafından telefon kamerasıyla anbean kaydedildi.

Olay, Hacı Hasanlı Mahallesi 702 Sokak'ta bulunan elektrik dağıtım panosunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kaldırım üzerinde bulunan elektrik dağıtım panosunda kısa devre sonucu patlama meydana geldi. Art arda onlarca kez yaşanan patlamalar ve panodan çıkan ateşler çevrede paniğe neden oldu. Yaşanan patlamalar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Vatandaşlar durumu itfaiye ve elektrik arızaya bildirilirken, patlamaların ardından elektrik direğindeki tel koparak yere düştü. Pano içerisindeki tüm sigortalar patladıktan sonra panodan yoğun dumanlar çıktı. Elektrik dağıtım panosundaki patlama ve sesler bir süre sonra kesilirken, vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber