Aksaray’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 1 kişi gözaltına alındı.

Aksaray'da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, arama yapılan araçta uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ile mermi ve fişekler ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1 şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Kimliği belirlenen şüpheliyi Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde takibe alan Jandarma Suç Araştırma (JASAT) timi ve jandarma asayiş ekipleri 2 gün yapılan takibin ardından şüpheliye yönelik operasyon düzenledi. Şüphelinin içinde bulunduğu aracı durduran jandarma ekipleri, araçta ve şüphelinin üzerinde yaptığı aramada 3 gram metamfetamin, 5 adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca, 98 adet tabanca fişeği, 5 adet av tüfeği fişeği ve uyuşturucu haplar ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber