Aksaray'da Katılımcı Yönetim Anlayışı

Aksaray'da Katılımcı Yönetim Anlayışı

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, göreve geldiği günden beri sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek katılımcı yönetim anlayışını benimsemeye devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer vatandaşlarla bir araya gelerek istişare içerisinde ortaya koyduğu yönetim anlayışını sürdürüyor.

Göreve geldiği günden bugüne kadar geçen süre içerisinde vatandaşlarla sık sık bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, yaptığı esnaf ziyaretleri, gençlik buluşmaları, mahalle meclisi toplantılarında birlik ve beraberlik içerisinde bir yönetim anlayışı ortaya koydu. Kentin asıl sahibi olan vatandaşlardan görev süreci boyunca asla kopmadıklarını belirten Başkan Dinçer, "İlimizin marka bir şehir olması adına gönül birliği yaptığımız hemşerilerimizle sürekli iç içeyiz. Biz kentimizi yeniden inşa ederken, asla vatandaşlarımızdan kopmayacağımızın da sözünü vermiştik. Göreve gelmemizin akabinde ise çalmadık kapı bırakmadık. Sürekli vatandaşlarımızın evlerinde, düğünlerinde, özel, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında olduk. Bu sayede gönüllere köprüler kurduk. Bu anlayışımızı önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz" dedi.

Projelerin oluşmasında vatandaşlarla beraber olmanın çok büyük faydalarını gördüklerini vurgulayan Başkan Dinçer, "Hemşerilerimizle beraber olmak ve onların içinde yer almak işleyişte de çok fayda sağlıyor. İlimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın görmek istediklerini onlardan dinliyor ve proje üretiyoruz. Bu sayede biz de hemşerilerimizin gözünden bakış imkanına sahip oluyoruz. Bizlere gönüllerini açan herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Aksaray'da Katılımcı Yönetim Anlayışı

Aksaray'da Katılımcı Yönetim Anlayışı

Aksaray'da Katılımcı Yönetim Anlayışı

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber