Aksaray’da Korona Virüsle Mücadelede Kararlılık Mesajı

Aksaray’da Korona Virüsle Mücadelede Kararlılık Mesajı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Aksaray protokolü Salı pazarını denetledi

Kovid-19 Pandemi tedbirleri kapsamında uygulanan denetimler aralıksız sürüyor. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, Sağlık Müdürü Kerim Yeşildağ ve denetim ekipleri ile Salı Semt Pazarını denetledi.

Polis ve denetim ekipleri vatandaşları HES Kodu uygulaması ile Pazar alanına alırken belediye zabıta ve toplum polisi ekipleri de Pazar alanında Kovid-19 tedbirleri ve kurallarla ilgili vatandaşları uyararak maske dağıtımını sağladı.
Aksaray Vali Hamza Aydoğdu Pazar esnafı ve vatandaşlarla görüşerek maske, mesafe ve temizlik kurallarının ve alınan tedbirlere uymanın büyük önem taşıdığını Aksaray’da hep beraber yürütülen mücadeleye verilen desteğin kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Pazar esnaflarından alışveriş yaparak hayırlı işler dileğinde bulunan Vali Aydoğdu, pandemi ile mücadelede vatandaşların bilinçlendirilmesi hususunda esnaflarında gerekli hassasiyeti göstermesini gerektiğini sözlerine ekledi.

hmz-aydg-hamzaaydogdu-pazra-1.jpg

hmz-aydg-hamzaaydogdu-pazra-8.jpg

hmz-aydg-hamzaaydogdu-pazra-9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber