Aksaray'da Lastiği Patlayan Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Yaralı

Aksaray'da Lastiği Patlayan Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Yaralı

Aksaray'da seyir halindeki otomobilin lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, Aksaray Ihlara yolu Kireçlik mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray'dan Ihlara istikametine seyreden Rasim K. (24) idaresindeki 59 PN 973 plakalı otomobil, seyir halindeyken sağ ön lastiğinin patlaması ve sonrasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazayı gören diğer sürücüler sağlık ve polis ekiplerine haber verirken, kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Olay yerine gelen 112 acil yardım ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralı sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aksaray'da Lastiği Patlayan Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber