Aksaray'da Müftülük Binasını Soyan 2 Zanlıya Tutuklama

Aksaray'da Müftülük Binasını Soyan 2 Zanlıya Tutuklama

Aksaray'da il müftülüğünün tadilattaki binasından kalorifer peteklerini ve muslukları çalan 5 şüpheli gözaltına alındı.

Aksaray'da il müftülüğünün tadilattaki binasından kalorifer peteklerini ve muslukları çalan 5 şüpheli gözaltına alındı. Akraba olan şahıslardan 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hırsızlık olayı geçtiğimiz günlerde Tacin Mahallesi'nde bulunan il müftülüğü ek binasında yaşandı.

Alınan bilgiye göre, gece muayyen saatte müftülüğün tadilattaki ek binasında hırsızlık olayının yaşanmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde inceleme yaptıktan sonra araştırma başlattı. 100 adet kalorifer peteği ve onlarca musluk ve birçok inşaat malzemesi çalınan müftülük binasında yapılan incelemeler neticesinde polis ekipleri, hırsızlık şüphelilerinin akraba olan ve bir arada yaşayan Cemile K. (32), Sultan K. (28), B.K. (16), Ö.K. (16) ve F.Ç. (16) olduğunu belirledi. Şahısların kaldığı eve operasyon düzenleyen polis, 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan Sultan K. ve Ferhat Ç. tutuklanırken, diğer şahıslar ise serbest bırakıldı.

Aksaray'da Müftülük Binasını Soyan 2 Zanlıya Tutuklama

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber