Aksaray'da Peyzaj Çalışmaları

Aksaray'da Peyzaj Çalışmaları

Aksaray Belediyesi, Tacin Mahallesi ve Küçük Bölcek Mahallesindeki orta refüjünde temizlik, bakım ve süs bitkileri dikme çalışmalarını başlattı.

Aksaray Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında yol açma, kaldırım ve asfalt serim çalışmaları yaparken şehrin estetik görünüme sahip olmasını da ihmal etmiyor. 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevsime bağlı olarak birçok park ve bahçede çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması başlatmıştı. Şehre yeni yeşil alanlar oluşturmak için başlatılan peyzaj çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri, bu çalışmaya ek olarak ana caddeler başta olmak üzere yolların temizlik ve bakım çalışmalarını da yürütüyor.

Belediye ekipleri, Tacin Mahallesi ve Küçük Bölcek Mahalesinde bulunan orta refüjlerde temizlik çalışması başlattı. Düzensiz olarak büyüyen otlardan arındırılan refüjlere mevsimine uygun süs bitkileri dikildi. 

aks2.jpgaks1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber