Aksaray’da Sivil Eğitim Uçağı Düştü

Aksaray’da Sivil Eğitim Uçağı Düştü

Aksaray’da Eğitim Uçağı Düştü, Pilotlar Sağ Kurtuldu

İstanbul Atatürk Havalimanından kalkan sivil eğitim uçağı Nevşehir Tuzköy Havalimanına iniş sırasında motor arızası nedeniyle Aksaray'a bağlı Ortaköy ilçesinde düştü. Kazada, pilotlardan Hakan Zengin ve Hakan Göktür yaralı olarak kurtuldu.

İstanbul Atatürk Havalimanından kalkan sivil eğitim uçağı Nevşehir Tuzköy Havalimanına iniş sırasında motor arızası nedeniyle Aksaray'a bağlı Ortaköy ilçesi Balcı Mahallesinde bir tarlaya düştü. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Kaza sonrası ters dönen uçağın pilotlarından Hakan Zengin ve Hakan Göktür hafif şekilde yaralandı. Pilotların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber