Aksaray’da Taşlı Yumruklu Kavga Kameraya Yansıdı

Aksaray’da Taşlı Yumruklu Kavga Kameraya Yansıdı

Aksaray'da iki grup arasında çıkan kavgada taş ve yumruklar havada uçuştu.

Aksaray'da Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada taş ve yumrukların havada uçuştuğu belirtilmiştir. Sözlü bir tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu cadde adeta savaş alanına dönmüştür. Yumruk atarak saldıran şahıslar daha sonra ellerine geçirdikleri taşları da birbirlerine fırlatmışlardır.

Görüntülerde, bir gencin yerden büyük bir taşı alarak diğer arkadaşları arasına aldığı gence vurması da göze çarpmıştır. Kavga anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansımış ve çevredeki diğer vatandaşların şahısları ayırmak yerine film izler gibi kavgayı izlemesi dikkat çekmiştir.

Kavgada 5 kişinin yaralandığı ifade edilmiştir.

Bu tür şiddet olayları toplum için oldukça endişe vericidir ve güvenliğin sağlanması için önlem alınması gereklidir. Çevredeki vatandaşların şiddeti teşvik etmek yerine olaya müdahale ederek durumu sakinleştirmeye çalışması önemlidir. Benzer olayların önüne geçmek için toplumda şiddetin kabul edilemez olduğu bilinci güçlendirilmeli ve çatışma durumlarında daha olgun ve uygun tepkilerin gösterilmesi teşvik edilmelidir. Ayrıca, polis ve diğer yetkililerin olaylara hızlı ve etkili müdahale ederek suçluların adalete teslim edilmesi sağlanmalıdır.

Aksaray’da Taşlı Yumruklu Kavga Kameraya Yansıdı

Aksaray’da Taşlı Yumruklu Kavga Kameraya Yansıdı

Aksaray’da Taşlı Yumruklu Kavga Kameraya Yansıdı

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber