Aksaray'daki Kimyasal Maddeden Zehirlenme Şüphesi

Aksaray'daki Kimyasal Maddeden Zehirlenme Şüphesi

Numune alınan zarfın içindeki tozda yapılan incelemede herhangi bir kimyasal ve biyolojik bulguya rastlanmadığı öğrenildi

Aksaray'da kimyasal madde şüphesiyle numune alınan zarfın içindeki tozda yapılan incelemede herhangi bir kimyasal ve biyolojik bulguya rastlanmadı.

Alınan bilgiye göre, AFAD ekiplerinin İlyas Köse'ye gelen zarfın içindeki tozdan aldığı numunelerin incelemesi tamamlandı.

Numunelerde herhangi bir kimyasal ve biyolojik bulguya rastlanmazken, Köse'ye ait evdeki karantina işleminin de kaldırıldığı öğrenildi.

Hamidiye Mahallesi 704'üncü Sokak'taki 4 katlı apartmanın 1'inci katındaki evde ikamet eden İlyas Köse, 24 Kasım'da adına gelen zarfı açtığı sırada boğazı ve gözlerinde yanma hissetmiş, ihbar üzerine AFAD ekipleri özel giysilerle eve girerek kimyasal madde ölçümü yapmıştı.

Sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 4 kişi tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber