Akşehir Belediye Başkanı Akkaya, İlçedeki "Yılın İlk Bebeği"nin Ailesini Ziyaret Etti

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya, İlçedeki "Yılın İlk Bebeği"nin Ailesini Ziyaret Etti

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki yılın ilk bebeğinin ailesini ziyaret etti.

Konya'da Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki yılın ilk bebeğinin ailesini ziyaret etti.

Akşehir Özel Park Hayat Hastanesi'nde Özlem ve Fatih Zeybek çiftinin bebeği olarak dünyaya gözlerini açan Meryem Nisa, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından hastanede ziyaret edildi.

Aileye hayırlı olması temennisini sunan Başkan Akkaya, "Bebeğimiz çok şanslı. Yılın ilk günü, Akşehir'in ilk bebeği ve ailenin de ilk bebeği. İnşallah bu şansı ömür boyu devam eder. Allah sağlıcakla büyütmeyi, vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Bizim de Nasreddin Hocamız adına başlattığımız 'Hoş Geldin Torunum' projemiz var. Meryem Nisa'ya 'hoş geldin torunum' diyoruz. Bu projeyi de yılın ilk günü, ilk olarak Meryem Nisa ile başlatmış oluyoruz. Proje kapsamında size içinde çeşitli ihtiyaçları karşılayabilecek bir bebek seti çantası hediyemiz var." dedi.

Başkan Akkaya, konuşmasının ardından Meryem Nisa bebeğe hediyesini vererek, altın taktı.

Akşehir'deki her iki hastanede doğan tüm bebekler için bu uygulamanın devam edeceğini belirten Başkan Akkaya, "Doğum yapan annelerimize bu şekilde içinde bebek setinin bulunduğu çantaları vermeye devam edeceğiz. diye konuştu.

Meryem Nisa bebeğin babası Fatih Zeybek’in bir hafta sonra askere gideceğini de öğrenen Başkan Akkaya, baba Fatih Zeybek'e de hayırlı teskereler temennisinde bulundu.

Başkan Akkaya ve beraberindekiler daha sonra Zeybek Ailesi ile hatıra fotoğrafı çektirerek, hastaneden ayrıldı.

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya, İlçedeki

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya, İlçedeki

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya, İlçedeki

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya, İlçedeki

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber