Akşehir’de Uyuşturucu Kullanmak İsteyenlere Polis Baskını

Akşehir’de Uyuşturucu Kullanmak İsteyenlere Polis Baskını

Konya'nın Akşehir ilçesinde polisin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarda 4,5 gram esrar ele geçirilirken, 4 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Konya'da Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, gençleri zehirlemek için sokak satıcılığı yapan şahıslarla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Narkotik ekipleri uyuşturucu madde kullanan şahısların ortamın karanlık ve ıssız olması sebebiyle Tekke Kent Ormanı civarında uyuşturucu kullandığı yönünde artan ihbarlar üzerine bölgeyi kontrol altında tutmak için devriye görevini Tekke Kent Ormanı civarında artırdı. Ekipler devriye sırasında bir aracın park halinde ve farlarının sönük olması üzerine durumdan şüphelenerek aracı kontrol etti. Araçta bulunan N.B., Ç.U., İ.U. ve R.A. araçtan indirilerek üst aramaları yapılacağı sırada, aracın sürücü kapısı yanında kağıda sarılı vaziyette 4,5 gram esrar olduğunu tespit eden narkotik ekibi, uyuşturucu maddeye el koydu. Ekipler araçta bulunan 4 şüpheliyi gözaltına alarak emniyete getirdi. Şüpheliler hakkında "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber