Akyurt Belediye Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Akyurt Belediye Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Akyurt Belediyenin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda 2021 yılı performans programı ve bütçesi görüşüldü.

Akyurt Belediyenin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda 2021 yılı performans programı ve bütçesi görüşüldü.

Belediye Başkanı Hilal Ayık, yaptığı açıklamada, Akyurt'un geleceğe emin adımlarla yürüyen, hızlı çözüm üreten güçlü bir belediyeye sahip olduğunu söyledi.

Bu yıl 20 projeye başlama hedeflerini gerçekleştirmeye çok az kalındığını belirten Akyurt, "2021'de de projelerimiz devam edecek. Sağlık, spor, kültür, yaşam, yeşil alan projelerimizi zamanı geldikçe duyurmaya devam ediyoruz. Bütün bu hizmetler için belirli bir bütçeye ihtiyacımız var. Hamdolsun bütçemizi yerine getirecek gücümüz de var." diye konuştu.

Ayık, 5 yılda bir yapılan stratejik plan doğrultusunda, 2021 yılının performans programını ve 2021 bütçesini oy birliğiyle kabul ettiklerini vurguladı.

Bugüne kadar yaptıkları ve gelecekte yapacakları için özverili, çalışkan bir ekibin gerektiğini anlatan Ayık, şöyle devam etti:

"O da Akyurt Belediyesinde var. Bu noktada Akyurt Belediye Meclis Üyelerimize, Başkan Yardımcılarımıza, Birim Müdürlerimize ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte Akyurt’u hak ettiği noktaya ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Akyurt Belediyesi 2021 yılı performans programı ve bütçesi Akyurt'umuz için hayırlara vesile olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber