Alanya’da Müstakil Evin Odunluğunda Çıkan Yangını İtfaiye Söndürdü

Alanya’da Müstakil Evin Odunluğunda Çıkan Yangını İtfaiye Söndürdü

Antalya'nın Alanya ilçesinde sabah saatlerinde müstakil bir evin odunluk olarak kullanılan bölümünde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Antalya'nın Alanya ilçesinde sabah saatlerinde müstakil bir evin odunluk olarak kullanılan bölümünde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yangın, saat 06.00 sıralarında Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi Gülevşen mevkiinde bulunan müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin alt kısmında odunluk olarak kullanılan alandan dumanların yükseldiğini fark eden çevre sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevlerin eve sıçramasını önledi. Yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, odunluk bölümünde maddi hasar oluştu.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber