Alanya’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Alanya’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir miktar skunk cinsi uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alanya , Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu satışı ve kullanımına yönelik çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, yaptıkları çalışmalarda uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen L.D, B.S. ve T.Y.'yi takibe aldı. Yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından polis, şüphelileri Saray Mahallesi'nde buluştukları bir otoparkta gözaltına aldı.

L.D. B.S.’nin yapılan üst aramasında satışa hazır vaziyette paketmiş toplam 22.17 gram skunk cinsi uyuşturucu madde ele geçirilirken, T.Y.’de ise suç unsuruna rastlanılmadı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise ayrı ayrı paketmiş halde toplam 240.2 gram skunk ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardında T.Y. savcılık talimatıyla serbest kalırken, L.D. ve B.S. ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber