Alkollü Gençler Motosikletten Düştüler

Alkollü Gençler Motosikletten Düştüler

Karaman’da dün meydana gelen kazada alkollü oldukları öğrenilen kafadarlar motosikletten düştüler

Karaman’ın önemli bağlantı noktalarından olan Alparslan Türkeş Bulvarında dün motosikletli iki genç valilik kavşağına hareket halinde iken düşerek yaralandılar.

Çevrede bulunan vatandaşların sağlık ve emniyet ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine 112 sağlık ekipleri geldi.

Kaza mahalline geldiklerinde ise motosiklette oldukları öğrenilen iki kişiden birini buldular.

Gençlerden biri ise olay yerine birkaç dakika sonra tekrar gelerek, motosiklette 3 kişi olduklarını, motosiklet sahibinin kazadan sonra olay yerinden kaçtığını iddia etti.

a1.jpg

Ancak gerçek iki kafadarın acilde yapılan müdahaleleri sonucu ortaya çıktı. Motosiklet sürücüsü olduğu öğrenilen Beytullah D.’nin 1.33 promil alkollü olduğu, motosiklette yolcu olan Yasin D.’nin ise alkol durumunun daha düşük olduğu ve kaza sonrası motosikleti bağlatmamak için olay yerinden kaçırdığı ortaya çıktı.

Hastaneye sevk edilen gençlerin belinde ise ekmek bıçağı boyutlarında bir bıçak bulundu.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber