Alkollü Gençler Önce Çarptılar Sonra Kaçtılar

Alkollü Gençler Önce Çarptılar Sonra Kaçtılar

Karaman’da dün gece yaşanan trafik kazasında alkollü oldukları iddia edilen gençler kazadan sonra kaçtılar

Karaman’da Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazası yeni adliye binası kavşağında meydana geldi.

Bir yakınlarını ziyarete giden Ayten ve Gülten G. isimli iki bayan kardeş ziyaret sonrası evlerine gitmek üzere 70 AL 163 plakalı otomobilleri ile yola çıktılar. Organize sanayi 2. Yoldan, Atatürk Caddesine çıkacakları sırada yanan ışıkta durmak istedikleri sırada arkalarından gelen 70 EU 254 plakalı otomobil onlara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan iki kardeş hafif şekilde yaralanırken arkadan çarpan ve tanıkların ifadesine göre alkollü oldukları öğrenilen gençler otomobilleri ile olay yerinden kaçmak istediler.

basliksiz-1-163.jpg

Kimlikleri tespit edilemeyen ve olay yerinden araçları ile kaçtıkları öğrenilen gençler 650 nolu sokağa otomobillerini bırakıp, araçta bulunan alkollü içecek şişelerini çevreye atarak oradan kaçtılar.

Kaza mahalline gelen 112 sağlık ekipleri yaralıları Karaman Devlet Hastanesine kaldırırken trafik ekipleri yaptıkları çalışma sonrası kazaya karışan aracı trafikten men etti.

Kaçan şahıslarla ilgili çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber