Amatör  Haftası Judo Müsabakaları Bitti

Amatör Haftası Judo Müsabakaları Bitti

Karaman’da “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen Judo müsabakaları sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Karaman’da çeşitli sportif etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Salonu’nda düzenlenen Amatör Spor Haftası Judo müsabakaları ümitler kategorilerinde toplam 25 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Yapılan müsabakalar sonunda kızlar kategorisinde 40 kiloda Cahide Eke birinci, Ayşe Elyiğit ikinci, Fatmanur Altınbaş ve Esra Coşar üçüncü, 44 kiloda Eda Karademir birinci, Ezgi Karademir ikinci, 48 kiloda Esra Türegün birinci, 63 kiloda Beyzanur Arı birinci ve +70 kiloda Ebru Atabay ise birinci olan sporcular oldu. Erkekler kategorisinde ise 50 kiloda Samet Serçeli birinci, Mehmet Serçeli ikinci, Faruk Akçay üçüncü, 55 kiloda Tolgahan Seval birinci, Muhammet Ali Alkış ikinci, Osman Akçay üçüncü, 60 kiloda Halil İbrahim Pala birinci, Bayram Ali Cingöz ikinci ve Selçuk Kanar üçüncü olan sporcular oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve katılım belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Akgündüz tarafından takdim edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber