Anadolu Üniversitesinin Kadın Hentbolcuları Yeni Sezona Hazırlanıyor

Anadolu Üniversitesinin Kadın Hentbolcuları Yeni Sezona Hazırlanıyor

ESKİŞEHİR (AA) - THF 1. Ligi'nde geçen yıl 3'üncü olan Anadolu Üniversitesi (AÜ) Kadın Hentbol Takımı, sezon hazırlıklarına başladı. Sezonun ilk...

ESKİŞEHİR (AA) - THF 1. Ligi'nde geçen yıl 3'üncü olan Anadolu Üniversitesi (AÜ) Kadın Hentbol Takımı, sezon hazırlıklarına başladı.

Sezonun ilk antrenmanına Sazova Vali Sami Sönmez Spor Kompleksi'nde çıkan takımın antrenörü Murat Kabadayı, gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerinin her zaman üst sıralarda yer almak olduğunu belirtti.

Oyuncuların tamamının AÜ öğrencisi olduğunu belirten Kabadayı, "Geçtiğimiz sezon genç bir takımla mücadele ettik. Geçen yılki kadromuzu koruduk ve bu yıl da aynı takımla ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Sporcularımızla yeni sezon için bir araya geldik. Bu kapsamda da Sazova Vali Sami Sönmez Spor Kompleksi'nde yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdik. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber