Anadolu Yıldızlar Ligi Karaman'da

Anadolu Yıldızlar Ligi Karaman'da

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Akdeniz Bölgesi Grup müsabakaları son gün yapılan 6 karşılaşmanın ardından sona erdi.

Türkiye genelinde yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Grup müsabakaları yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonlarında 3 gün boyunca oynanan müsabakalarda sporseverler adeta voleybol şöleni yaşandı. Özellikle son gün bir üst tura yükselme müsabakalarında takımların ortaya koyduğu performans tribünleri dolduran sporseverlerden tam not aldı.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Akdeniz grubu kızlar kategorisinde Mersin, Karaman, Hatay, Adana, Antalya ve Osmaniye, erkekler kategorisinde ise Osmaniye, Isparta, Kahramanmaraş, Adana, Antalya ve Mersin illeri bir üst tura çıkan takımlar oldu.

Türk sporu için çok önemsenen bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “Diğer yıllarda olduğu gibi bu yılda Anadolu Yıldızlar Ligi projesine ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen ve gençlerimiz için büyük bir şans olan proje sayesinde yeni yetenekler Türkiye’nin dört bir yanında parlamaya devam ediyor.  9 il, 18 takım ve toplam 252 sporcunun yer aldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Akdeniz Bölgesi Grup müsabakalarını bu yılda başarılı bir şekilde tamamladık. Üç gün süren müsabakalar boyunca sporcularımızın sergilemiş olduğu centilmence ve sportmence hareketlerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.”

img_3541_1.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber