Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da hayatını kaybeden üç vatandaşımız defnedildi.

Aslen Yollarbaşılı olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Osman Ankaralı (78) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Eylül Cuma günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırıldı.

Tekstil emeklisi olan Ankaralı bir süre önce Koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi. Ankaralı'nın cenazesi yakınları ve sevenleri tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında defnedildi.

Aslen Karamanlı olup Yurt Dışında ikamet etmekte olan Hasan Çelik (78) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Eylül Cuma günü öğleyin namaza müteakip Yeşil Camiden kaldırılacaktır.

Aslen Osmaniye Köyünden olup Fenari Mahallesinde ikamet etmekte olan İbrahim Balcı (70) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Eylül Cuma günü saat 18:30 sularında Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak merhumlara Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

20477.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber