Anket Ödülleri Sahiplerini Buldu

Anket Ödülleri Sahiplerini Buldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Kampları Dairesi tarafından düzenlenen “Ödüllü Memnuniyet Anketi” sonucunda ödül kazanan Karaman Gençlik Merkezi üyesi gençler ödüllerini aldı.

Her yıl Gençlik Kampları yaz dönemlerinin bitmesiyle birlikte uygulanan ve Gençlik Kampları Dairesince son derece önemsenen “Ödüllü Memnuniyet Anketi” sonuçları belli oldu. Kampların genel durum değerlendirmesine katkı sağlayan gençler arasından yapılan çekiliş sonunda Karaman’dan ödül almaya hak kazanan isimler Gülşen Saatoğlu ve Gökhan Can oldu.

“Ödüllü Memnuniyet Anketi” kazananlarının açıklanmasının ardından Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret eden gençlik merkezi üyesi gençler, kamplar hakkında Kısacık’a bilgi verdi. Güzel bir kamp süreci geçirdiklerini ve ankete katılarak hediye kazandıkları için mutlu olduklarını belirten gençlik merkezi üyesi gençler, hayata geçirilen bir birinden değerli projeler için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teşekkür ettiler.

Kamp sonunda ankete katılarak ödül kazanan gençlik merkezi üyesi gençleri tebrik eden Kısacık da, “Gençlik merkezi üyesi gençlerimizden kamplarımıza çok yoğun bir ilgi var. Tamamen ücretsiz olan kamplarımıza katılan gençlik merkezi üyesi gençlerimiz hem yeni yerler tanıyarak o yörenin kültürüne ve tarihine yakından tanıklık ediyor, hem de serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle en iyi şekilde değerlendirme fırsatı buluyor. Ayrıca kamplar sonunda gençlerimiz durum değerlendirme anketine katılarak ödül kazanma fırsatı yakalıyor. İlimizden de bu ankete katılarak ödül kazanan gençlerimiz Gülşen Saatoğlu ve Gökhan Can oldu. Her iki gencimizi de kampların genel durum değerlendirmesine katkı sağladıkları için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ziyaret, gençlik merkezi üyesi gençlere hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Anket Ödülleri Sahiplerini Buldu

Anket Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber