Anneden Çocuğuna Tepki Çeken Muamele: ’istemiyorum Seni Defol"

Anneden Çocuğuna Tepki Çeken Muamele: ’istemiyorum Seni Defol"

Mersin'de bir kadının, görüntüyü çeken ve eşi olduğu öğrenilen şahsa tepki gösterip küçük kızına karşı yaptığı muamele tepki çekti.

Mersin'de bir kadının, görüntüyü çeken ve eşi olduğu öğrenilen şahsa tepki gösterip küçük kızına karşı yaptığı muamele tepki çekti. Görüntülerde annenin, "İstemiyorum seni, defol" demesinden sonra ağlamaya başlayan çocuğun hali izleyenleri hem üzdü hem de tepki çekti.

İddiaya göre, anne B.G., ile baba İ.T.G. arasında yaşanan henüz bilinmeyen bir olay sırasında çekilen bir video sosyal medyaya düştü. Görüntülerde çocuğa kötü muamelede bulunulması sosyal medyada kısa sürede tepki çekti. Görüntünün ne zaman kaydedildiği henüz netlik kazanmazken, polis ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri aileye ulaşmak için çalışma başlattı.

Sosyal medyada yer alan görüntüde B.G.'nin telefon kamerası ile kaydeden ve kocası olduğu öğrenilen şahsa, "İstemiyorum çocuğu, bu kadar basit. Al çocuğunu kendin bak, ne yapıyorsan yap. Şimdi git bu videoyu kime yayıyorsan yay" dediği anlar yer aldı. Kadının bu sırada çocuğu Z.L.G.'yi eliyle iterek, "İstemiyorum seni defol" demesi ve çocuğun ağlaması ise büyük tepki çekti.

Anneden Çocuğuna Tepki Çeken Muamele: ’istemiyorum Seni Defol"

Anneden Çocuğuna Tepki Çeken Muamele: ’istemiyorum Seni Defol"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber