Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Danışmanlarıyla Projeleri Değerlendirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Danışmanlarıyla Projeleri Değerlendirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılara söz verdiği projelerin bir an önce tamamlanması için hızlı bir şekilde çalışmalara devam ettiğini bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördükten sonra önceki gün görevine başlayan Böcek'in danışmanları Cem Oğuz, Nurettin Mert Batu, Osman Ayık, Mehmet Balık ve Alper Gökçay ile değerlendirme toplantısına katıldığı belirtildi.

Başkan Böcek, "Antalyalılara söz verdiğimiz projelerin bir an önce tamamlanması için hızlı bir şekilde çalışmalara devam ediyoruz. Hedeflediğimiz planlı, kurallı, kimlikli Antalya’yı inşa etmek için, halkımızın desteğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber