Antalya Büyükşehir Belediyesinden Kısa Kısa

Antalya Büyükşehir Belediyesinden Kısa Kısa

Antalya'da Demre ilçesi Karabucak Mahallesi'nde yeni imara açılan bölgede içme suyu altyapı çalışması gerçekleştirildi.

Demre ilçesi Karabucak Mahallesi'nde yeni imara açılan bölgede içme suyu altyapı çalışması gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, ASAT Demre İlçe Şube Müdürlüğü imkanlarıyla tamamlanan çalışma kapsamında bin 300 metre uzunluğunda 110'luk polietilen içme suyu hattının döşenerek vatandaşın hizmetine sunulduğu bildirildi.

Zorlu arazi koşullarında sürdürülen imalatın sorunsuz bitirildiği kaydedildi.

- Akseki'de heyelan olan yola istinat duvarı

Akseki ilçesinde heyelan nedeniyle tek şeride düşen Güneykaya, Hocaköy, Kepez ve Kepezbeleni mahalleleri grup yolunun güvenliğini sağlamak için istinat duvarı yapıldı.

Heyelan nedeniyle tek şeride düşen ve tehlike arz eden yolda Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri çalışma yaptı.

Çalışma kapsamında yola 300 kamyon taş çekilerek istinat duvarı inşa edildi. Ayrıca 200 kamyon yeni dolgu malzemesi çekildi.

Yol yeniden çift şerit ulaşıma açıldı.

- Gündoğmuş'ta çiftçilere 1 ton buğday ve yem bitkisi desteği

Gündoğmuşlu çiftçilere 1 ton buğday ve yem bitkisi tohumu desteğinde bulunuldu.

Belediye ilçeye bağlı Senir, Ümütlü ve Serinyaka mahallelerinde 500 dönüm arazide ekilmek üzere dağıtımı gerçekleştirilen tohumların yanı sıra çiftçilere ilaç ve gübre desteği de sağlandığını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığının da ilçede çiftçilere yönelik eğitim düzenlediği, hayvanlara yönelik sağlık taraması gerçekleştirdiği kaydedildi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesinden Kısa Kısa

Antalya Büyükşehir Belediyesinden Kısa Kısa

Antalya Büyükşehir Belediyesinden Kısa Kısa

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber