Antalya Zeytinyağı Tanıtılacak

Antalya Zeytinyağı Tanıtılacak

Antalya Ticaret Borsası (ATB), kentin tarımsal faaliyetlerinin değer bulması için çalışmalarını sürdürüyor

 Antalya Ticaret Borsası (ATB), kentin tarımsal faaliyetlerinin değer bulması için çalışmalarını sürdürüyor.

ATB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Zeytinyağı Sektörel Analiz Toplantısı, ATB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Bülbül başkanlığında borsada yapıldı. Toplantıya, ATB Meslek Komitesi üyelerinin yanı sıra Zeytinpark Genel Müdürü Vahdet Narin, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, merkez ve ilçelerden zeytin üreticileri ile zeytinyağı fabrikası işletmecileri katıldı.

Zeytin hasadı öncesinde yapılan toplantıda, zeytin ve zeytinyağının maliyetleri, fiyatı, pazarlanması ile zeytin yağındaki markalaşma çalışmaları gündeme geldi.

Katılımcılar, zeytin ve zeytinyağı envanterinin çıkarılması, Antalya zeytinyağlarının tanıtımının yapılmasını istedi.

Bülbül, hasat öncesinde zeytin ve zeytinyağı sektörünün temsilcilerini bir araya getirdiklerini belirterek, gündeme gelen konular ve önerilerin sektörün geleceği için önemli olduğunu kaydetti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber