Antalya’da Ambulans İle Midibüs Çarpıştı: 2 Yaralı

Antalya’da Ambulans İle Midibüs Çarpıştı: 2 Yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde özel bir hastaneye ait ambulans ile servis midibüsü çarpıştı.

Antalya'nın Serik ilçesinde özel bir hastaneye ait ambulans ile servis midibüsü çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Serik ilçesine bağlı Boğazkent Mahallesi Kanuni Caddesi kavşağında meydana geldi. İhsan Ç'nin kullandığı 07 MPE 89 plakalı ambulans ile Mehmet D.'nin kullandığı 07 C 82158 plakalı midibüs kavşakta çarpıştı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulans şoförü İhsan Ç. ile midibüsünde bulunan Aysun Ö. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis kaza sonrası inceleme başlattı.

Kazaya karışan Midibüs sürücüsü Mehmet D., "Otelden çıktık dağıtıma gidiyorduk. Köprünün üzerinde yavaşladım haliyle. Buradan geçerken birden ambulansı gördüm. Sola kaçmaya çalıştım ama arabanın ortasından vurdu. Çok şükür ağır yaralımız yok" şeklinde konuştu.

Antalya’da Ambulans İle Midibüs Çarpıştı: 2 Yaralı

Antalya’da Ambulans İle Midibüs Çarpıştı: 2 Yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber