Antalya'da Belgenet Eğitici Eğitmenler İçin Seminer Düzenlendi

Antalya'da Belgenet Eğitici Eğitmenler İçin Seminer Düzenlendi

Ortaklaşa Düzenledikleri BELGENET Eğitici Eğitmenleri için düzenlenen seminerleri 01-03 Aralık 2018 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri; “Elektronik Belge Yönetim Sistemi” Eğitici Eğitmenleri için yapılan BELGENET, KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ve İçişleri Bakanlığı E-OTOBAN (İl Müdürlüğünden Valiliklere, İlçe Müdürlüğünden Kaymakamlara BELGENET üzerinden evrak akışını sağlayan sistem) entegrasyon sistemi ile ilgili eğitim semineri yapılmıştır. 

01-03 Aralık 2018 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenen seminere 81 il müdürlüğümüzden 146 Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü personelimiz ile Spor Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığımızdan 6 personel olmak üzere toplam 152 personel katılım sağlamıştır.

belgenet_dsc_0316_1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber