Antalya’da Gasp Şüphelisi 7 Kişi Tutuklandı

Antalya’da Gasp Şüphelisi 7 Kişi Tutuklandı

Antalya'da 2 kişiyi kaçırıp zorla tutan 7 şüpheli, "Nitelikli Yağma" ve "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından tutuklandı.

Antalya'da 2 kişiyi kaçırıp zorla tutan 7 şüpheli, "Nitelikli Yağma" ve "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, Alanya ilçesi Anamur yolu üzerinde 2 şahsın araçlarının önü kesilerek kaçırılmaları, bir evde zorla tutulmaları, darp edilmeleri, hesaplarında bulunan paranın zorla alınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda 7 şahıs yakalandı.

"Nitelikli Yağma" ve "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber