Antalya'da Kesilen Yanmış Ağaç Muhtarı Hayatından Etti

Antalya'da Kesilen Yanmış Ağaç Muhtarı Hayatından Etti

Antalya'nın Manavgat İlçesinde Kesilen Ağacın Altında Kalan Eski Muhtar Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde damadıyla birlikte yanmış ağaçları kestikleri esnada devrilen ağacın altında kalan eski muhtar yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, damadı Ahmet A. ile birlikte Akçaalan mevkiindeki orman kesim sahasında işçi olarak çalışan Tilkiler Mahallesi'nin eski muhtarı Ali Oğuz (69), damadının ağaç motoru ile kestiği ağacın altında kaldı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, ağacın altında kalan Oğuz'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Geçen dönem Tilkiler Mahalle Muhtarlığı görevinde bulunan Ali Oğuz'un cenazesi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ve Sarılar Jandarma Karakolu ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcısı ve adli tabibin yaptığı inceleme sonrası Oğuz'un cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ahmet A.'nın ise cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda jandarma tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber