Antalya'da Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı

Antalya'da Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı

Antalya'nın Serik ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşanan bir trafik kazası, iki kişinin yaralanmasına neden oldu.

Trafik kazası, Serik'e bağlı Akçaalan Mahallesi'ndeki Tuzlaburun Caddesi'nde gerçekleşti. Kaza, Celal Taplak yönetimindeki 07 YBJ 17 plakalı motosiklet ile kimliği belirsiz bir sürücünün kontrolündeki 07 YFN 24 plakalı Tofaş marka otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana geldi.

Antalya, Serik ilçesindeki bu kaza sonrasında, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine hemen 112 acil servis, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Kazada motosiklet sürücüsü Celal Taplak ile Tofaş otomobilinde yolcu konumunda bulunan Özkan S. yaralandı. Her iki yaralı da olay yerinde yapılan ilk yardım müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Serik ilçesindeki bu kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya Serik'te gerçekleşen bu trafik kazası, Akçaalan Mahallesi Tuzlaburun Caddesi'nde yaşandı. İlgili ekiplerin hızlı müdahalesiyle yaralananlar hemen hastaneye sevk edilirken, kaza ile ilgili soruşturma sürdürülmektedir.

Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber