Antalya'da Şehitler İçin Mevlit Programı

Antalya'da Şehitler İçin Mevlit Programı

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, hain saldırıda şehit düşen 12 asker için Muratpaşa Camii'de Kur'an tilaveti ve mevlit okuttu.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, Irak'ın kuzeyindeki hain saldırıda şehit olan 12 Mehmetçik için Muratpaşa Camii'nde duygusal bir tören düzenledi. Öğle namazı öncesi gerçekleşen etkinlikte, Kur'an tilaveti ve mevlit okutuldu. Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye Başkanı Ümit Uysal, Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Muratpaşa İlçe Müftüsü İlçe İshak Göksel, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş, mevlide katıldı.

Mevlidin ardından Belediye Başkanı Ümit Uysal, cami çıkışında yaptığı açıklamada, "Bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Şehadet yüksek bir makam. Ancak hiçbir çocuğumuzun canını kaybetmesi sıradan bir olay gibi kabul edilemez" dedi. Uysal, terörün bir an önce sona ermesi için daha kapsamlı çalışmalar yapılması gerektiğini belirterek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
 

Antalya'da Şehitler İçin Mevlit Programı

Antalya'da Şehitler İçin Mevlit Programı

Antalya'da Şehitler İçin Mevlit Programı

İlgili Haberler

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber