Antalya'da Suça Teşkil Eden 3 Metruk Bina Yıkıldı

Antalya'da Suça Teşkil Eden 3 Metruk Bina Yıkıldı

Antalya'da suça mekan teşkil ettiği belirlenen 3 metruk bina yıkıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde, kullanılmayan, yıkılma tehlikesi bulunan, vatandaşın can güvenliğini tehlikeye düşüren, içlerinin kirli olması nedeniyle hastalık tehlikesi oluşturabilen ev, bina, depo gibi metruk binaların fuhşa zemin hazırlayanlar, madde bağımlıları, alkol alan şahıslarca zaman zaman suça mekan teşkil ettiği ve küçük çocuklar tarafından oyun alanı olarak kullanıldığını belirledi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, binaların tadilatının yapılması ya da içeriye girişi engelleyecek önlemlerin alınması noktasında bina sahiplerine uyarıda bulundu. Uyarılara rağmen gereği yapılmayan binalar, hazırlanan raporun ardından belediyeler tarafından yıkıldı. Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi'ndeki 3 ayrı metruk binanın yıkımı bu kapsamda gerçekleştirildi.

Antalya'da Suça Mekan Olan 3 Metruk Bina Yıkıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber