Antalya’da Telefon Dolandırıcaları Yakalandı

Antalya’da Telefon Dolandırıcaları Yakalandı

Antalya'da telefonla dolandırıcılık iddiasıyla yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

Antalyanın Manavgat ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtıp, vatandaşları dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın üç kişi tutuklandı.

İddiaya göre, Yayla Mahallesi'nde iki çocuğuyla yaşayan ve yaşlı babasına bakan H. A'yı telefonla arayan şüpheliler, terör örgütlerinin banka kayıtlarıyla oynadığı iddiasında bulundu. Bu nedenle de H.A'nın banka hesabındaki parasını, güvence altına alma bahanesiyle başsavcının katibi olarak tanıttıkları M.A'nın hesabına transfer etmesi istendi.

Hesabındaki 40 bin lirayı şüphelilerin hesabına gönderen H.A, babasının hesabındaki paralar da istenince dolandırıldığını anlayarak durumu polise bildirdi.

İhbarın ardından çalışma başlatan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheli M.A. ile M.B. ve kız kardeşi D.Ö'yü İzmir'de gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç şüpheli çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

20210406-2-47695643-64011607-web-001.jpg

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber