Antalya’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Antalya’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

 Antalya’nın Demre ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. 

Kaza Demre’ye bağlı Küçükkum Mahallesi'nde saat 23.30’da Finike Caddesi ile Çapar sokağın kesiştiği kontrolsüz kavşakta meydana geldi.

Finike Caddesi'nde Demre istikametine ilerleyen Behçet Keşluhoğlu’nun kullandığı 07 ZBS 34 plakalı motosiklet ile Çapar Sokak'tan Finike Caddesi'ne çıkan Ahmet Çakır idaresindeki 07 YFG 34 plakalı otomobil kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Kazanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Behçet Keşluhoğlu ve yolcu Yusuf Keşluhoğlu yaralandı. Motosiklet ise 40 metre sürüklenerek karşı istikamete geçti.

Çevredekiler tarafından 112 çağrı merkezine haber verilmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken yaralılar olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Demre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Demre Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından ağır yaralı Yusuf Keşluhoğlu ve sol omzunda kırıklar olduğu tespit edilen Behçet Keşluhoğlu Finike Devlet Hastanesine sevk edildi. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Antalya’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Antalya’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber