Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Yılmaz, Muhittin Böcek'i Ziyaret Etti

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Yılmaz, Muhittin Böcek'i Ziyaret Etti

ANTALYA (AA) - Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.Aynı zamanda Antayaspor...

ANTALYA (AA) - Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Aynı zamanda Antayaspor Vakfı Başkanı da olan Yılmaz, ziyarette Böcek ile 9 Şubat Salı günü yapılacak Antalyaspor A.Ş. Genel Kurulu'na ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Böcek, burada yaptığı konuşmada, Antalyaspor'u çok yakından takip ettiğini ve başarılarıyla gurur duyduğunu söyledi. Antalyaspor'un her zaman yanında ve destekçisi olduğunu kaydeden Böcek, "Yeni oluşacak yönetime şimdiden başarılar dilerim. Onların da yanında olacağız, desteğimizi vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Antalyasporumuzun bütün projelerine imkanlarımız çerçevesinde katkı koymayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz da Böcek'in destek sözünün önemli olduğunu ve kendilerine büyük güven verdiğini kaydetti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber